Om mig

Jag är en kvinna i mina bästa år som gärna kryddar mina resor med upplevelser, vackra vyer och god mat. Jag är en sann livsnjutare - alltså ganska bekväm av mig när jag reser. Jag väljer därför mina boenden med omsorg. Det behöver inte vara lyxigt men det får gärna vara någon form av "guldkant" - exempelvis gammal charm, fantastisk utsikt eller fräckt nybygge. Det är roligt att variera sig när det gäller boende - ibland är det bäst att bo "mitt i smeten" på ett bra hotell med härlig hotellfrukost, ibland hyr vi en mysig stuga och en annan gång blir det ett tjusigt slott.

Det blir olika typer av resor varje år - ibland riktigt långväga, ibland bilar vi och vi tar gärna några minisemestrar då och då! 

Resandet har blivit som en hobby och livets krydda för mig! Hobbyn innefattar hela paketet från planering till efterarbete. Jag tycker att det är nästan lika roligt att planera, förbereda och att läsa om resmålen som själva upplevelsen när du väl är där. Att sedan göra efterarbete - bildspel, filmer och fotoböcker är också skoj och förevigar minnena.

Nu har jag byggt ut min hobby ännu ett snäpp med denna sida. Att blogga är som att skriva dagbok. Kan jag dessutom inspirera någon eller komma med tips, så är det så klart jätteroligt! Har du frågor kring någon av mina resmål, så hör gärna av dig. 


Vill du också ha mer tid till att planera drömresan, göra fotoböcker och läsa? Gör som jag - gör det enkelt för dig genom att beställa matkasse! Hello fraicheLinas eller Citygross?