BloggJag ser verkligen fram emot vår roadtrip i sommar. Det blir ett stopp i Knullwald (ja du läste rätt:). Därefter två övernattningar i Freiburg med en titt på Schwarzwald och sedan stannar vi en vecka vid Comosjön. Jag är såå taggad och nyfiken på Comosjön. Jag har farligt höga förväntningar efter att jag gått med i en facebookgrupp som...

Visst är det härligt att sjunga! Victoriateatern har ett trevligt koncept med allsång kombinerat med ”picknick” - man kan alltså ta med egen picknick till teatern. Vi har varit med några gånger och tycker det är jättetrevligt! Dock visade det sig att denna gången blev det lite av en repris på förra gången vi besökte Victoriateatern med Allsång -...

Snart kommer sonen hem från sin Thailandsresa. Det blir härligt! Han har varit runt på många olika ställen. Förhoppningsvis kan vi bjuda på många fina bilder därifrån. Tills dess önskar jag Glad Påsk!

Marche´ Mövenpick i Hirschberg är ett fint rastställe som vi stannade på igår, då vi körde hem från Österrike. Det ligger mellan Nürnberg och Leipzig. Fräsch mat - massor av grönsaker och sallader att välja på. Jag valde rösti med grönsaker till. Mycket gott! Till efterrätt blev det så klart Mövenpickglass. MUMS!

Vi har hittat ett väldigt fint boende på Kyhls strand - Strandpärlan. Här finns allt man kan önska sig - bubbelpool ut, biljard, bordtennis, boulebana, närhet till havet för härliga promenader och ett fint kök med möjlighet att laga middagar tillsammans. Det kostar en slant men det är verkligen fint och här är plats för många. Vi gjorde ett nytt...

Bräcke gård

31.01.2022

Vi gjorde ett kärt återbesök på fina Bräcke gård i helgen. Det blev lite vandring men framförallt trevlig samvaro med matlagning och spel. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om Bräcke gård och Kullaberg.

Jag hittade ett erbjudande om ett vintermyspaket på Smygehus havsbad som var väldigt förmånligt. Det slog vi till på och det ångrar vi inte!

Hur ska detta året bli? Kommer pandemin att klinga ut …och i så fall när? Jag saknar verkligen att planera mina resor låångt i förväg.

Det blev ett fint avslut på 2021 bl.a med pussel, fina promenader och dessutom en liten tur med två övernattningar till Bräcke gård på Kullaberg, tillsammans med familjen. Ikväll blir det nyårsfest hemma! Jag hoppas, som alla andra, att 2022 blir året då Coronaviruset mattas av rejält och man kan börja resa igen.

God Jul!

23.12.2021

Då var det jul igen och granen är klädd med reseminnen. Det är ett roligt sätt att samla souvenirer.