BloggÄntligen!

08.10.2021

Första veckan i mars 2020 var vi iväg på vår senaste resa med flyg - skidåkning i Andorra var målet då. När vi flög hem från Barcelonas flygplats så hade pandemin blossat upp rejält. Dagen efter vi hade lämnat Andorra stängdes skidområdet ner. Nu 20 månader senare, med vaccinering, så känns det underbart att kunna resa iväg igen. Denna...

Nu längtar vi efter Medelhavet. Kanske man kan flyga neråt i oktober. Egentligen älskar jag att boka och planera långt i förväg men tiderna har förändrats med pandemin. Vi ska ta en veckas ledighet i oktober och hoppas flyga ner i södra Spanien eller Italien men vi väntar och ser hur vädret blir och framför allt hur spridningen av Covid ser ut. ...

Höga Kusten

01.07.2021

Vår roadtrip har nu fört oss till Höga kusten som jag haft ett tag på min bucketlista Nu kan jag sätta check där. Jag hade höga förväntningar och de infriades verkligen - så vackert här är!

Vilken fantastisk start på vår semester! Vädret visar sig från sin allra bästa sida här i Dalarna. Vi bor på ett hotell som jag hade höga förväntningar på men som lever upp till de förväntningarna med råge - Dalecarlia spa och hotell - helt outstanding!

Roadtrip!

23.06.2021

Första etappen på vår roadtrip är avklarad. Vi körde 50 mil idag - från Malmö till Örebro. Här råder det fotbollsfeber! Hela Örebro kändes gult & blått idag då Sverige möter Polen. Heja Sverige! Imorgon drar vi vidare till Tällberg vid Siljan där vi ska fira midsommar.

Ovanifrån

13.05.2021

Det var en rolig utmaning som Maria Norrgård skapade på Rese-& utlandsbloggar - uppifrån/ovanifrån. Den utmaningen vill jag gärna hänga med på! Tur att man får inspiration från andra håll när man inte reser som förr! Precis som Maria skrev, så blev också jag förvånad över så många bilder som passade in på temat. Här kommer mitt bidrag med bilder...

Vi hade ett ärende i Svedala i söndags och passade på att prova ett nytt promenadställe. Jag har tidigare besökt Bökebergs hästgymnasium och hade minne av att det ligger idylliskt.

Nu vaknar naturen och då vaknar också mitt stora intresse för odling och trädgård! Har du, som jag, en väldigt liten trädgård och vill ha nya ideer? Intresserad av medelhavsväxter? Eller vill du bara ha lite odlingsinspiration?