BloggUnderbart är kort! Så fort en vecka flyger iväg. Ändå så kommenterade vi tvärtom när vi passerade frukoststället på Kastrup där vi suttit för en vecka sedan: - Det känns som en evighet sedan vi satt här!

I fredags var vi på Malmö opera och såg Skönheten & Odjuret - byggd på en fransk saga från 1700-talet. Jag är inte så välbekant med Disneys film, att jag känner igen musiken men jag hade minnen av historien. Det är en prins med ett förfärligt beteende som blir förvandlad till ett odjur. För att bryta förtrollningen måste han...

Idag blev det brunch på Condeco på Södertull i Malmö tillsammans med en kär vän. Oj, vad vi ventilerade intressanta ämnen, både om privatliv och arbete. Spännande, givande och tankeväckande samtal om livet!

Igår var vi och såg Fredrik Lindströms föreställning Mänskligheten på Lunds stadsteater - en riktig höjdare! Fredrik vänder ut och in på den moderna, förnuftiga människan vilket han gör på ett väldigt roligt sätt.

Dagens promenad med hundarna och bästa sällskapet utgick från Erik Dahlbergsgatan - via Kungsparken, över Mölleplatsen, ner till havet bort till Kallbadhuset och sedan tillbaka via Slottsträdgårdens Café. När vi kom fram till cafeét så sprack faktsikt molnen upp en liten stund. Mysigt att sitta ute med hundarna och dricka kaffe med rawfoodboll och...

Jag arbetar som specialpedagog/förskolelärare och har funderat över var alla leksaksaffärer tagit vägen. Jag upplever att barn inte leker i samma utsträckning som förr - många barn behöver stöd för i leken. Jag upptäckte denna sida och möjligen kan man finna bra leksaker på Forskarfabriken - kolla själv!

Denna vecka skriver min dotter Sanna och hennes kompis Caroline på Kilroys Instagramkonto. Där kan du följa deras fantastiska resa i Sydamerika.

Hur ser dina reseplaner ut för nästa år? Kommer du att förverkliga någon dröm från din bucketlist?Kanske mina drömmar och reseplaner kan inspirera dig....