Reseplaner 2022

03.01.2022

Hur ska detta året bli? Kommer pandemin att klinga ut  …och i så fall när? Jag saknar verkligen att planera mina resor låångt i förväg. 

Nu finns det i alla fall lite resor planerade.

Vi startar med ett ”vintermyspaker” på Smygehus Havsbad. Jag hittade ett väldigt förmånligt erbjudande med trerätters middag. Det ska bli trevligt att besöka detta ställe vid Sveriges sydligaste punkt. Deras relaxavdelning är ny med bl.a den fina infinitypoolen som syns på bilden ovan. Visst ser det fint ut? 

Smygehus Havsbad
Smygehus Havsbad

Nästa resa blir en skidresa och den går till Hochkönigs skidområde med boende i lilla fina byn Dienten. Där ska vi bo på Gasthof Salzburger Hof. Hochkönigs skidområde har vi besökt flera gånger förut. Det har sina fördelar att återvända till ett bra ställe där man är bekant med pister och hytter. 

Vi har också bokat en höstresa till London för att se Abbatar. Det blir en minisemester på 4 nätter med boende bokat på det populära hotellet Premier Inn på Leicester square. Det ska bli en upplevelse - vi kostade på oss riktigt fina biljetter till ABBA-showen. 

Sommarplanerna är än så länge lite diffusa men mest lutar det åt en tidig sommasemester med bilen. Kanske kör vi runt i Europa och stannar till en vecka på vårt smultronställe i Lazise. Då blir det också besök i Verona o Venedig. Men det kan också bli en resa till Sicilien….eller kanske blomsterrivieran. Vi får se! 

Lazise
Lazise

Vi brukar även ta en minisemester i augusti och då skulle jag vilja besöka Bornholm. Vi blev väldigt förtjusta i Nerja och dit åker vi förmodligen i oktober. 

Nerja
Nerja
Bornholm
Bornholm

Hur ser dina reseplaner ut i år? Dela gärna med dig!