Noice

23.10.2022

Igår var jag och min man tillsammans med min svåger och svägerska på Slagthuset i Malmö och såg musikalen Noice. Något vi väntat länge på (bokade biljetter i december 2021) eftersom vårens premiär fick skjutas på, pga av pandemin. Nu var det dags att få uppleva Noices musik ”så här på gamla dar”! 

Gillar du musiken så rekommenderar jag dig varmt att köpa biljetter och se den. Det var mycket underhållande med duktiga artister/musiker och ett riktigt bra ös! Noice karriär varade inte så länge men de hann göra en rad riktigt starka låtar - det visade sig att det räcker gott till att göra en musikal på! 

Historien om Noice slutar tragiskt med två bandmedlemmar som går bort tidigt i livet, vilket musikalen inte gör så väldigt mycket väsen av. Det man får med sig hem är, istället, låtarna som lätt sätter sig i huvudet: Du lever bara en gång och den gången är nu, en kväll i tunnelbanan, Dolce vita, I natt är hela staden vår bara för en kväll  ….

Musikalen varar två timmar och tjugo minuter med 25 minuters paus. Möjlighet att boka dricka till pausen finns och det fungerade utmärkt! 

Tack för en supertrevlig kväll!