Dags att summera 2019 års resor och planera nya resor för år 2020

05.12.2019

2019 - Årets resor

Årets resor gick till Österrike, Kroatien, Italien, Tyskland, Danmark och så klart lite turer i vårt vackra Sverige - bl.a. Österlen, Stockholm, Göteborg, Mölle. Resorna till Rugen i Tyskland och även Rom blev väldigt lyckade och gav mersmak - superfina resmål! Jag ser verkligen fram emot att få min dotter Sannas reseberättelse från Sydamerika - det reportaget med fantastiksa bilder, kommer förhoppningvis kring årsskiftet. Stolt är jag över att hamna på top 10 i Apollos tävling för resebloggare i kategorin Livsnjutare. Läs gärna reportagen från tex. Rugen, Rom eller något annat roligt resmål, om du letar inspiration:

Rugen
Rugen
Rom
Rom

2020 - Nästa års resor

Nästa år - faktiskt redan 3 januari, startar vi med en tur till Österlen för att bo på Karlaby Kro & spa. Lär ha fantastisk mat!

Vi har även planerat in skidåkning i Andorra och sommarresa till Kalabrien och Sicilien - jag är mycket taggad på dessa resmål! 

Högt på önskelistan står även en långweekend till Budapest. Jag hade gärna också bilat en tur till Alsace. Jag vill gärna återkomma till Rugen som ju ligger nära för en skåning. Man kan ju hoppas att det dessutom kommer något "super-erbjudande" som man kan hoppa på spontant - Secret escapes har vi goda erfarenheter av. Sen blir det givetvis turer i Sverige och Danmark!

Nya spännande resor att se fram emot! 

Vi tar oftast Öresundsbron nu när vi ska ut i världen...antingen med tåget eller med bilen. 

Visst är det en vacker bro? Den ger mig verkligen längtan efter nya resor......