Brunch på Condeco i Malmö

22.02.2020

Idag blev det brunch på Condeco på Södertull i Malmö tillsammans med en kär vän. Oj, vad vi ventilerade intressanta ämnen, både om privatliv och arbete. Spännande, givande och tankeväckande samtal om livet! 

Brunchen då? Jo - en vegetarisk buffé med allt man kunde önska...och lite till  (en del veganska alternativ också)! Här fanns tre olika bröd/bullar, två olika yoghurt, granola, nöt- och fröblandning, ett stort fruktfat, många olika ostar, hummus, vegansk pizzaslice, ägg, ett imponerande fat med muffins, chokladbollar & kladdkaka m.m. Ruccolan var lite trött i sin skål men det kan man ha överseende med! Det är ingen överdådig buffé men fräscht och prisvärt! 

Vid de stora fönsterna sitter du i gigantiska, sköna fåtöljer. Miljön kan väl inte direkt kallas mysig - lokalen är för stor för det men det är charmigt. Personalen höll buffén fräsch och välfylld, alla timmar vi satt där. Tjejen som expedierade oss var trevlig och korrekt. Tjejen som jag ställde en fråga till skulle behöva en charmkurs för att lära sig att bjuda kunderna på ett leende - hon får inte godkänt!  Toaletterna skulle kunna vara fräschare - det behövdes en städning när jag var där. Men helhetsintrycket av Condeco är positivt - en trevlig bekantskap.  Jag gillar verkligen den vegetariska buffén och tycker att 99kr är ett bra pris! Jag kommer tillbaka!