Brösarps Gästgiveri & Spa. Julklappen som drabbades av Covid-19

18.12.2020

Som synes blir det inte mycket resebloggande i dessa tider! Det blir inga resor, det blir inte ens någon planering av resor, vilket jag annars lägger väldigt mycket tid på. Inspirationen = 0!

Dock hade jag och min familj en liten förhoppning om att vi kanske skulle kunna bege oss till Brösarp på min kära makes födelsedag - 29 december. Det hade varit fantastiskt mysigt att få äta gott och njuta i ett fint spa tillsammans med alla barnen (vuxna barnen :)). Brösarps Gästgifveri hade ett bra tänk som lockade oss. Men idag kom nya restriktioner och jag inser att det inte kommer att bli av. Det är inte läge när smittspridningen bara ökar... 

Hur många gånger ska jag behöva avboka efterlängtade små miniresor (de långväga resorna känns just nu som ett minne blott)? 

I november hade jag bokat ett toppenbra erbjudande från Mollbergs hotell i Helsingborg som också blev avbokat...Det var visserligen en stukad fot som var främsta anledningen till avbokningen men samtidigt hade smittspridningen tagit fart vilket gjorde beslutet att avboka, lätt att fatta. 

Nåväl, vaccineringen kommer snart igång och då ska man väl kunna boka en liten tripp och kunna se fram emot den på allvar! Man får se till att dra sitt strå till stacken - minska smittspridningen!!!